De 5567 Vizualizari

Erou: Un cunoscut actor de stand-up a salvat 650 de caini din adapostul Odai!

Ricky Gevais, unul dintre cei mai cunoscuti actori de stand-up din lume, a reusit sa salveze viata a 650 de caini din Romania, cu o singura postare pe un site de socializare.

Potrivit Bored Panda, adapostul de caini din Odai, Bucuresti, a primit 650 de caini maidanezi ai strazii, infometati si bolnavi.

Din pacate, odata cu numarul mare de patrupezi nu au fost oferite si fonduri pentru salvarea acestora, asa ca ingrijitorii s-au vazut nevoiti sa imparta resursele de hrana si de medicamente, precum si spatiul existent (136 de spatii de cazare si un singur cabinet veterinar), intre cele 650 de suflete nou venit si alte sute deja existente.

odai1

odai2

odai3

odai4

ricky-gervais

Cainii aveau nevoie de ajutor rapid, asa ca o agentie de salvare din Londra, K-9 Angels, care a auzit de cele intamplate, a dorit sa ofere ajutor si a creat o pagina pentru strangere de fonduri. In cateva zile, s-au strans aproximativ 4.000 de lire sterline, suma destul de insemnata, dar insuficienta si pentru hrana si pentru serviciile medicale.

Intamplarea a facut ca Ricky Gervais, celebru pentru actele sale caritabile pentru protejarea animalelor, a postat pe Twitter un mesaj prin care ii ruga pe fanii sai sa doneze bani pentru cei 650 de caini infometati din Odai.

Oamenii s-au mobilizat rapid, asa ca o suma destul de mare de bani a fost stransa intr-un timp foarte scurt.

„Am strans deja 18.909 lire sterline. Pana se ne ajute Ricky, nu aveam decat vreo 4.000. Suntem extrem de recunoscatori atat lui, cat si tuturor celor care au donat”, a declarat Victoria Eisermann, fondatorul K-9 Angels.

„Am cheltuit pana acum 6.000 de lire pentru mancare, paturi (ca sa nu mai doarma pe podelele ude), boluri (mancau, de asemenea, de pe jos) si curatenie. Acum cautam sa mai angajam oameni, caci adapostul se confrunta si cu un deficit de personal”, a adaugat Emma.

Cainii arata acum mult mai bine si asteapta sa fie adoptati de familiile iubitoare.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X