De 6752 Vizualizari

Erou și în afara ecranului! Dwayne Johnson: ”M-am scufundat si mi-am salvat caramida … adica pe Brutus

"The Rock" si-a salvat cainele de la inec

Erou și în afara ecranului!  Actorul american Dwayne Johnson s-a descurcat de minune in rolul de „erou de ocazie”, in afara platoului de filmare, salvandu-si unul dintre cei doi caini de la inec, scrie upi.com.

Imediat dupa ce au fost adusi acasa la proprietatea din Miami a starului din pelicula ‘San Andreas’, cei doi catelusi din rasa bulldog francez, Hobbs si Brutus, au fugit spre piscina si au sarit in apa. Hobbs a reactionat prompt si a inceput sa inoate, insa Brutus s-a scufundat ca „o caramida”, a scris actorul american pe contul sau de Instagram.

„Am sprintat imediat si am sarit in piscina imbracat, m-am scufundat si mi-am salvat caramida … adica pe Brutus, si l-am adus la marginea piscinei. Era un pic speriat … dupa cateva secunde a vomat apa pe care o inghitise si s-a uitat la mine de parca ar fi spus: „Slava Domnului ca nu trebuie sa-mi faci respiratie gura la gura!”. Apoi a fugit sa se joace cu fratele sau”, a postat actorul pe Instagram.

Dwayne Johnson va juca intr-o noua ecranizare dupa serialul din anii ’90 „Baywatch” in „Jungle Cruise”, productie a studiourilor Disney, adaptarea povestii de aventuri din parcul tematic cu acelasi nume.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X