476 Vizualizari

EROU: A fost recompensat cu medalie de aur pentru ca a salvat rinocerii de braconieri

Un caine ciobanesc belgian, in varsta de 5 ani, dresat special pentru a prinde vanatori ilegali de rinoceri in Africa de Sud a fost recompensat cu medalia de aur pentru munca sa in eforturile de salvare a rinocerilor, specie amenintata cu disparitia. Aptitudinile deosebite ale cainelui numit K9 Killer au dus la arestarea a 115 braconieri in Kruger National Park in ultimii patru ani, potrivit bbc.co.uk. Contributia lui la salvarea populatiei de rinoceri a fost „cu adevarat” remarcabila, a anuntat organizatia veterinara de caritate britanica PDSA, care recompenseaza cu medalia de aur animalele considerate eroi.

k9 2

Castigatorul medaliei de aur oferita de PDSA a fost anuntat de comediantul britanic Ricky Gervais, care i-a laudat pe K9 Killer si Echipa de Operatiuni Speciale de la Kruger National Park: „Numai in ultimul an, K9 Killer a ajutat la capturarea a zeci de braconieri, datorita dedicatiei si curajului sau uluitor”, a declarat Ricky Gervais intr-un video postat pe YouTube.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X