Sari la conținut
Home » Emoționată de soarta câinilor din adăpost, o femeie pleacă acasă cu mai multe animale decât avea planificat!

Emoționată de soarta câinilor din adăpost, o femeie pleacă acasă cu mai multe animale decât avea planificat!

  • de

Emoționată de soarta câinilor din adăpost, o femeie pleacă acasă cu mai multe animale decât avea planificat!

Totul a pornit din momentul în care a decis să adopte un câine dintr-un adăpost!

O femeie pe nume Shelly Blount a văzut pe internet o poză a unui câine ce urma să fie sacrificat într-un adăpost din Carolina de Nord (SUA), aşa că a sunat imediat pentru a încerca să-l salveze.

Din fericire, câinele tocmai fusese adoptat, însă, în acel moment, a întrebat personalul adăpostului dacă mai sunt şi alţi câini programaţi pentru eutanasie şi i s-a spus că un câine pe nume Caleb este următorul pe listă, aşa că a urcat imediat în maşină, grăbindu-se să-l salveze. Femeia a condus patru ore din Virginia până la adăpost, hotărâtă să-l salveze pe Caleb.

Când Shelley a ajuns la faţa locului, şi-a dat seama că alţi doi câini erau pe lista neagră. Deşi are deja alţi trei câini salvaţi acasă, a înţeles imediat ce avea de făcut.

Shelley a întrebat personalul care este numărul câinilor care ar putea fi adoptaţi şi astfel a aflat că nu există limite, aşa că a decis să-i adopte pe toţi trei.

Caleb, Charisma şi Bella, cei trei căței salvați de femeie!

Deşi Shelly nu avea un plan atunci când a decis să-i adopte pe cei trei câini, ştia că nu îi poate lăsa în adăpost pentru a fi sacrificaţi. Shelley nu mai avea loc pentru încă trei câini acasă, dar din fericire, în câteva zile, a găsit cele mai potrivite familii pentru ei.

„Caleb era foarte emoţionat: coada lui se mişca cu repeziciune! Bella era atât de fericită, încât a stat pe genunchii prietenului meu care mă însoţise şi nu s-a mişcat tot drumul. Charisma, îngerul meu dulce, m-a îmbrăţişat şi apoi a dormit întreaga călătorie.”

Emoționată de soarta câinilor din adăpost