Sari la conținut
Home » EMOȚIONANT! Uite ce vor să facă locuitorii Sighișoarei în MEMORIA lui Jimmy

EMOȚIONANT! Uite ce vor să facă locuitorii Sighișoarei în MEMORIA lui Jimmy

EMOȚIONANT! Jimmy, căţelul vedetă al Sighișoarei, a murit, iar oamenii care l-au iubit vor să îi facă o statuie în centru, aşa cum au Hachiko din Japonia, sau Bobby din Edinburgh. Autorităţile iau în calcul să facă un referendum înainte de toate şi dacă există voinţa, atunci Jimmy va fi omagiat în acest fel.

Jimmy, simbolul Sighișoarei, era iubit de localnici, dar şi de turiştii din întreaga lume. Pe toţi îi însoţea, indiferent de anotimp, în tururile lor prin cetate. Uneori mergea cu ei până în satele învecinate, potrivit stirileprotv.ro.Jimmy a apărut în piaţa cetăţii în urmă cu 18 ani şi pentru că era extrem de simpatic a cucerit multe inimi.

Patrupedul are o pagină de socializare, unde a adunat rapid peste 4.500 de prieteni, de pe tot globul. Cu toţii s-au întristat când au aflat că Jimmy s-a stins de bătrâneţe.Virgil Jitariuc, administratorul paginii lui Jimmy: “Mulţi din prietenii lui continua să scrie condoleanţe, are prieteni din Japonia, China, din toate ţările posibile şi toţi au numai cuvinte de laudă şi apreciere faţă de el.”Jimmy a fost îngropat în grădina unui localnic, însă legenda lui va rămâne vie pe străzile bătrânului orăşel medieval.

Etichete: