De 2239 Vizualizari

EMOTIE: O pisica s-a intors, timp de un an de zile, in locul in care a fost abandonata, sperand ca stapanii se vor intoarce dupa ea…

Nu doar cainii se ataseaza de stapanii lor, ci si pisicile, considerate animale reci. Afirmatia este confirmata de cazul unei feline din Rusia care s-a intors in acelas loc timp de un an, dupa ce stapanii sai au abandonat-o, in speranta ca-i va regasi.

Ostap a postat povestea animalului pe echivalentul rusesc al retelei de socializare Facebook. Se pare ca stapanii pisicii si-au vandut apartamentul si s-au mutat, lasandu-si in urma prietenul. Unii chiar sustin ca au vazut felina cum alerga in urma masinii cu care stapanii ei au plecat.

foto pis1

De atunci, animalul credincios s-a intoars mereu in acelasi loc, aproape de vechea sa locuinta. A fost fotografiata de localnici in timp ce statea vigilenta pe capacul unei guri de canalizare. Oamenii milostivi au inceput sa-i dea de mancare pentru a nu muri de foame.

foto 3 pis

„Acesta este un exemplu foarte bun al rautatii umane, in comparatie cu loialitatea animalelor”, a scris Ostap, conform Daily Mail, laudandu-i pe cei care au continuat sa aiba grija de animal.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X