Sari la conținut
Home » Emoția unui cățel neglijat după ce a simțit pentru prima oară ce înseamnă o familie!

Emoția unui cățel neglijat după ce a simțit pentru prima oară ce înseamnă o familie!

  • de

Emoția unui cățel neglijat după ce a simțit pentru prima oară ce înseamnă o familie!

Cățelușa a fost luată de la foștii săi proprietari!

Pentru Angel, o cățelușă care nu cunoscuse ce înseamnă dragostea unei familii, acțiunea voluntarilor de la Sidewalk Specials i-a schimbat viața.

Pe parcursul tratamentului, voluntarii Sidewalk Specials au plasat-o într-un cămin temporar. Căţeluşa s-a rostogolit în păturile moi şi s-a bucurat de fiecare secundă.

Oamenii au decis să o adopte pe Angel şi să-i ofere un cămin permanent, spre bucuria celor care se ocupau de situația ei. Voluntarii erau conștienți de greutatea procesului de adopție, însă totul s-a dovedit a fi un adevărat succes.

În noua sa casă, Angel a întâlnit doi fraţi alături de care se joacă şi de la care are o ultime de lucruri de învăţat. Scabia a dispărut şi blana i-a crescut din nou. În sfârşit este o căţeluşă frumoasă şi sănătoasă.

Emoția unui cățel neglijat

De asemenea, a învăţat trucuri noi şi se comportă minunat. Se bucură să alerge pe plajă şi chiar să îmbrăţişeze pisicile.

Este atât de fericită cu noua ei viaţă şi mai mult decât recunoscătoare că a scăpat de calvarul în care trăise până nu de mult.