De 2243 Vizualizari

Elefănţeii care fac masaj! Ceva atât de haios şi de dulce… ascunde ceva tulburator VIDEO

 

Un videoclip face furori pe interent şi amuză zilnic mii de persoane. Imaginile filmate în Phuket, Tailanda, arată cum doi elefănţei tineri fac masaj de relaxare unui turist. Cei doi giganţi se comportă cu mare fineţe, apăsând încet în punctele esenţiale şi chiar fac un spectacol haios.

 

Elefănţeii se numesc Lucky şi Lilly şi oferă cel mai bun masaj din Tailanda, susţine cel care a publicat acest videoclip.

 

 

 

Totodată, există şi reversul medaliei: exploatarea animalelor. Cu toate că aceste mici showuri aduc un plus turismului din aceste locuri, unii iubitori de animale sunt revoltaţi pentru că acşti elefanţi sunt ţinuţi în captivitate şi, probabil, duşi la epuizare prin acest tip de activităţi.

 

 

Un internaut a scris : “E dezgustător să abuzezi elefanţi pentru un masaj, dar 80% dintre cei care vor urmări acest videoclip se vor amuza. Ce nu se ştie e că în India, 1.000 de oameni sunt omorâţi anual de elefanţi care clachează din cauza abuzurilor stăpânului. E doar o chestiune de timp până când asta se va întâmpla şi în Tailanda!”

 

Elefănţica Lucky este vedetă internaţională, după ce un turist a surprins-o pe aceeaşi plajă, în impostaze inedite. Vezi aici cum!

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X