393 Vizualizari

El va fi cel mai INSTRUIT câine de poliție I FOTO-VIDEO

El va fi cel mai instruit câine de poliție. Acest cățel drăguț și somnoros ar putea deveni în curând o armă secretă a unei echipe de poliție din Taiwan.

Fushin, în vârstă de de o lună, și cei cinci frățiori ai săi vor fi antrenat să detecteze mirosul de sânge și va face parte din echipa Departamentul de Poliție al orașului Taipei.

Labradorul Fushin, cum a fost botezat ulterior, a fost prezentat publicul pentru prima dată pe 8 iunie și a fost numit drept „cel mai drăgut câine de poliție”.

Părinții lor, Leader și Galben, în vârstă de doi ani, sunt câini de la Unitatea K9, echipa de detectare a câinilor din Departamentul de Poliție al orașului Taipei.

Pan Tian-long, căpitanul unității K9, a declarat că toți cele șase pui vor fi antrenați pentru a deveni câini de detectare.

Căpitanul Pan a mai spus că Schuman, Federica, Eagle, AJ și Sunny,  vor fi instruiți pentru detectarea drogurilor, potrivit Dailymail.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X