De 2891 Vizualizari

Earl, cel mai MOROCĂNOS cățel din lume

La fel ca o stea de cinema, Earl, din rasa Puggle, adică o corcitură între mops şi beagle, în vârstă de cinci luni, are o mulțime de fani pe reţelele de socializare. Totuşi, în ciuda chipului său posomorâte, patrupedul este un animal de companie tare jucăuş şi afectuos, potrivit dailymail.co.

Christie Bailey, stăpâna cățelului, povestește că Earl este iubit și tare răsfățat de ei, însă acesta afişează mai tot timpul o expresie de adâncă nemulţumire: “Este atât de morocănos! Îl vedem mai mareu încruntat. Când îi este somn, lucrurile stau chiar mai rău. Ne dăm seama când îi vedem faţă că nu trebuie să îl atingem”, a povestit femeia.

Stăpânii lui spun că avea fața unui bătrân morocănos și i-a făcut să îşi oprească privirile asupra lui şi să îi ofere un cămin: “Nu ne puteam opri din ras. Atunci ne-am dat seama că pe el îl vrem”, a spus Derek Bloomfield, stăpânul lui Earl.

Cei doi nu au vrut să păstreze pe Facebook imagini cu el, însă este o sursă inepuizabilă de amuzament şi s-au gândit să posteze fotografia cu Earl pe un site american. Imaginile au fost vizualizată de zeci mii de persoane, aşa că stăpânii au decis că patrupedul trebuie să aibă cont şi pe reţelele de socializare. Succesul a fost fulminant.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X