Sari la conținut
Home » După zece ani petrecuți pe străzi, câinele bătrân și surd este adoptat de o familie iubitoare!

După zece ani petrecuți pe străzi, câinele bătrân și surd este adoptat de o familie iubitoare!

După zece ani petrecuți pe străzi, câinele bătrân și surd este adoptat de o familie iubitoare!

Totul s-a petrecut în Brazilia!

O familie din Curitiba, Brazilia, a fost „ținta” unui adevărat miracol! După ce își pierduseră câinele în urmă cu zece ani, ei își considerau iubitul patruped pierdut fără speranță, chiar mort din cauza condițiilor grele de trai de pe străzi.

Potrivit thedodo.com, miracolul a venit în momentul în care patrupedul pe nume Snoopy a fost returnat proprietarilor. 

Totul a fost posibil datorită unei femei pe nume Karina Bremm, cea care a publicat pe reţelele de socializare un mesaj în care anunţa găsirea unui câine întins într-o apă:

„Mă aflam la volanul maşinii când am văzut câinele. Aproape că era să dau peste el. L-am claxonat de mai multe ori, dar fără succes. Am oprit maşina şi am încercat să-l strig pentru a-l face să se mute din stradă, dar mi-am dat seama că era surd”, povesteşte ea.

L-a dus la ea acasă şi i-a făcut poze, publicând totul pe internet.

„Când am ajuns acasă nu ştiam ce să fac. Având şi o pisică, lucrurile s-ar fi complicat. Aşa că am decis să postez pe reţelele de socializare faptul că am găsit câinele. Tot pe internet am găsit o persoană care mi-a indicat un hotel de animale care l-ar fi putut găzdui”, mărturiseşte Karina.

În timp ce câinele se afla la hotel, ea a continuat să posteze în grupuri şi pe reţele pentru a încerca să-l găsească pe proprietar.

Reuniunea celor doi a fost un moment deosebit de emoţionant.

După zece ani petrecuți pe străzi