Sari la conținut
Home » După nouă ani în care a fost închis într-un garaj, un cățel are parte de o familie iubitoare!

După nouă ani în care a fost închis într-un garaj, un cățel are parte de o familie iubitoare!

După nouă ani în care a fost închis într-un garaj, un cățel are parte de o familie iubitoare!

Câinele nu a avut parte de viața fericită pe care o merita!

Cazul unui căţeluş care şi-a trăit întreaga viaţă limitat de cei patru pereţi ai unui garaj, a emoționat o comunitate întreagă, după ce povestea a fost mediatizată de o organizație pentru protecția animalelor.

Potrivit thedodo.com, numele lui este Dick, un biet câine care abia după nouă ani dificili a reuşit să părăsească locul în care era ţinut.

Câinele a venit pe lume în garajul unei proprietăţi din Maizicourt, Franţa. Şi a fost ţinut încuiat acolo mai bine de 9 ani până când a fost salvat.

„Era îngrozitor de cald în acel garaj şi mirosul era insuportabil. Dick era ghemuit în fundul acelei gropi din podea, acoperită cu straturi de mizerie. Când i-am adus un castron cu apă, el a ezitat să se apropie, dar apoi s-a speriat atât de mult, încât s-a întors în aceeaşi poziţie în fundul ascunzătorii sale”, a spus salvatorul.

Pentru câinele care nu ştia altceva decât mizeria şi întunericul acelui loc trist, lumea exterioară a fost cauza imensei sale terori.

„Am încercat să-i punem o lesă, dar el a refuzat să ne urmeze. L-am luat în braţe şi l-am dus la maşină, unde s-a ghemuit pe scaun. Abia a îndrăznit să se uite la noi şi tremura foarte mult”, a spus Flore amintindu-şi de ziua salvării.

Deşi procesul de adaptare la noua sa viaţă a fost lent, căţelul îşi dorea din tot sufletul să fie salvat şi să aibă un trai decent. Şi încetul cu încetul a învăţat să aibă încredere în îngrijitorii săi.

După nouă ani