Sari la conținut
Home » După ce zile întregi a fost hrănită de o femeie, o pisică decide să îi facă cunoștință cu puii săi!

După ce zile întregi a fost hrănită de o femeie, o pisică decide să îi facă cunoștință cu puii săi!

După ce zile întregi a fost hrănită de o femeie, o pisică decide să îi facă cunoștință cu puii săi!

Pisica abandonată și-a găsit un refugiu cu totul special!

Pentru Shea Prior, pisica abandonată care îi frecventa curtea în căutarea mâncării a pus-o într-o situație în care trebuia să intervină neapărat.

„O hrăneam de câteva zile şi m-am apropiat să o mângâi. Atunci mi-am dat seama că alăptează nişte pui”, povesteşte Prior.

A privit cu atenţie în jur, dar nu a văzut niciun pisoi.

„Am început să vorbesc cu ea şi să-i spun să-mi arate pisoii, pentru că eram sigură că micuţii erau atât de drăguţi”, a scris Prior într-o postare pe Facebook.

A doua zi, Prior a ieşit în curte pentru a uda plantele şi a văzut pisica venind spre ea, şi de data aceasta nu era singură.

„Pisica a venit în fugă spre mine şi s-a gudurat de piciorul meu în timp ce am putut-o auzi cum toarce”, mărturiseşte Prior. „M-a condus spre magazie şi am văzut nişte ghemotoace de puf care mă priveau. S-a lăsat pe o parte şi a început să-i cheme ca să mi-i prezinte.”

Pisica-mamă avea deja încredere în Prior şi ştia că femeia va contribui la menţinerea familiei în siguranţă. Pisica a fost atât de mândră să-i arate cei cinci pisoi.

La început, micuţii au fost foarte speriaţi, până când mama lor le-a indicat că totul este în regulă şi, în cele din urmă, au îndrăznit să iasă şi să se întâlnească cu Prior.

„Unul dintre pisoi a fost mai curajos şi a venit la mine cu coada lui mică ridicată în aer şi mi-a permis să-l mângâi imediat”, a spus Prior. „În cele din urmă, după 10-15 minute, toţi au venit la mine şi m-au lăsat să-i ţin în braţe şi să-i mângâi”.

După ce zile întregi a fost hrănită de o femeie