După ce s-au văzut în fiecare zi, o pisică îl alege pe un tânăr drept noul ei stăpân!

O pisică a avut parte de o adopție cu totul deosebită!

Povestea lui Basil Akwan este una deosebită şi are drept protagonist o pisică a străzii. Basil este un tânăr care locuieşte în oraşul Salmiya, Kuweit, şi este un client obişnuit al unei cafenele locale.

De fiecare dată când se aşeza la masă, o pisicuţă prietenoasă îi arunca o privire şi se întindea lângă el căutând puţină afecţiune. Cei doi au devenit inseparabili, dar adevăratul pas înainte a fost făcut de către pisică, când a decis pur şi simplu să-l urmeze pe tânăr acasă.

Tânărul merge la o cafenea din cartier aproape în fiecare zi, nu numai pentru a bea o cafea şi a se relaxa, ci şi pentru a lucra la computer.

Pisica prietenoasă mergea adesea la masa lui, de fiecare dată când Basil se oprea pentru a savura o cafea sau pentru a lucra la computer şi îi atrăgea atenţia cu o mulţime de miorlăituri. Apoi, într-o zi, s-a întâmplat ceva „incredibil”: pisica l-a urmat pe Basil până la maşină şi s-a strecurat în interior fără nicio reţinere.

O pisică

Evident, sosirea lui Sophie în viaţa lui Basil a însemnat bucurie infinită şi tandreţe în fiecare moment al zilei!

Pe Instagram, tânărul a împărtăşit un videoclip cu el şi Sophie, un rezumat al celor mai importante

Era clar că Sophie îl alesese pe Basil drept „omul ei preferat” şi că nu dorea altceva decât să-şi împartă restul timpului cu el. Basil mai ştia că Sophie era fără stăpân şi că nu avea familie, aşa că nu a ezitat să o ia cu el.
Tânărul încheie videoclipul cu un mesaj pe care am vrea să-l transmitem tuturor: adoptaţi animale, nu le cumpăraţi!