Sari la conținut
Home » După ce l-a găsit abandonat într-o cutie în fața ușii, o femeie decide să adopte puiul de mistreț!

După ce l-a găsit abandonat într-o cutie în fața ușii, o femeie decide să adopte puiul de mistreț!

  • de

După ce l-a găsit abandonat într-o cutie în fața ușii, o femeie decide să adopte puiul de mistreț!

Nimeni nu se aștepta ca puiul de mistreț să se integreze atât de ușor în noua lui familie!

Pentru o femeie din Sri Lanka, o simplă zi s-a transformat într-o întâmplare pe care nu o va uita niciodată, în momentul în care a observat un mistreț nou-născut în fața ușii!

„Grădinarul l-a găsit lângă casa mea dimineaţa devreme”, a spus Wei. „Avea doar câteva ore de când venise pe lume. Fusese separat de mama lui şi temperatura corpului său era foarte scăzută.”

Puiul de mistrețFără o mamă, micuţul animal nu ar fi reușit să supraviețuiască de unul singur.

„M-am interesat despre îngrijirea mistreţilor şi toată lumea mi-a spus că nu este uşor. Dacă sunt atât de mici, mor mereu fără mama lor, dar am fost hotărâtă să îl păstrez”, a spus Wei.

 „Am citit online că trebuie să fie hrănit din oră în oră, aşa că eu şi prietenul meu am dormit pe rând în sufragerie cu el aproape în primele patru săptămâni”.

„Pentru noi a fost ca şi cum am fi avut grijă de un bebeluş”, a adăugat ea.

Se temea că purcelul nu va fi primit bine de câinii săi, dar Yezhu pur şi simplu a refuzat să fie ignorat de fraţii săi blănoşi.

Acum Yezhu face tot ceea ce fac fraţii săi canini, inclusiv joaca și somnul de fiecare zi.

Ştiind că nu poate fi eliberat în sălbăticie, Wei şi prietenul ei i-au construit micului porc propria căsuţa de grădină.

„Lucrul său preferat este să râme prin grădină şi să se bălăcească în propria piscină”, a spus Wei. „Şi îi place să-i mângâiem burtica în timp ce doarme”.

Puiul de mistreț
Puiul de mistreț