Sari la conținut
Home » După ce au adoptat 12 cățeluși, o familie decide să facă un gest cu totul impresionant!

După ce au adoptat 12 cățeluși, o familie decide să facă un gest cu totul impresionant!

  • de
cățeluși

După ce au adoptat 12 cățeluși, o familie decide să facă un gest cu totul impresionant! купить квартиру в ипотеку

Cățelușa a adus pe lume 12 pui perfect sănătoși!

O căţeluşă gestantă a fost salvată direct din stradă de un cuplu iubitor de animale, oferindu-i-se astfel şansa de a aduce pe lume în deplină siguranţă 12 pui adorabili.

Bess este o căţeluşă care a fost luată direct de pe stradă de Tracey Stewart şi de soţul ei, Jon Stewart, în ideea de a-i oferi toate condiţiile unui animal de companie, mai ales că patrupeda urma să fie mamă.

Nu după mult timp, căţeluşa i-a adus pe lume pe cei 12 căţeluşi, cel mai mic dintre ei, Burrdie, având nevoie de îngrijiri speciale datorită faptului că a apărut cu mare greutate.

animale de companie

În mod normal, un exemplar de mărimea şi talia acestei căţeluşe aduce pe lume între şase şi opt pui. Bess a fost binecuvântată de două ori de natură deoarece purta în pântece 12 căţeluşi.

Tracey Stewart şi soţul ei, Jon Stewart, au în administrare un adăpost de 180 m² şi o fermă în Colts Neck, New Jersey.

„Am decis să aducem toţi căţeluşii în casă. Trebuia să-i spun soţului meu că trebuie să scoatem mobilierul din camera de zi, mobilierul din bucătărie pentru a le construi un ţarc căţeluşilor” – a spus Tracey.

O mulţime de voluntari erau fericiţi să dea o mână de ajutor pentru a se asigura că totul decurge cum trebuie în creşterea şi îngrijirea căţeluşilor.

După ce au adoptat 12 cățelușiNu a mai durat mult şi căţeluşii au fost înţărcaţi. În mod normal, puii pleacă mai întâi spre adopţie, dar de această dată Bess a fost cea care urma să fie adoptată.

cățeluși
cățeluși

Susan Zaleski, noua proprietară, a spus că ştia de prima dată când a întâlnit-o pe Bess că acesta va fi câinele perfect. Bess s-a adaptat la noua ei casă şi s-a dovedit a fi un animal de companie minunat pentru familie.