După ce a fost adoptat dintr-un adăpost, un câine își salvează familia în timpul unui incendiu devastator!

Patrupedul a primit o nouă șansă la viață!

Pentru Bravo, un câine salvat dintr-un adăpost pentru animale,  fericirea unei noi familii avea să fie răsplătită printr-un adevărat gest miraculos! Patrupedul a fost adoptat de Shesh Sarangdhar, un bărbat în vârstă de 38 de ani, iubitor declarat al animalelor de companie.

Nimeni însă nu se aștepta la cele ce urmează. Într-o noapte obișnuită, liniștea avea să le întreruptă de gălăgia făcută intenționat de patruped. Se pare că acesta îi avertiza de un incendiu apărut în casa lor din Greater Noida, India, incendiu care putea deveni fatal.

„Eram iritat de lătratul şi loviturile constante ale lui Bravo în uşa dormitorului nostru. Când am deschis pentru a vedea ce s-a întâmplat, am descoperit că toată casa era plină de fum.” – povesteşte Shesh Sarangdhar.

Shesh îi este extrem de recunoscător isteţului său patruped pentru reacţia promptă de a-i avertiza, altfel povestea ar fi avut un final diferit.

„A fost o scăpare dificilă pentru noi… dacă Bravo nu ar fi dat alarma în ultimul moment, fumul ar fi pătruns şi în camerele noastre şi ne-am fi sufocat în timp ce dormeam.”

După ce a fost adoptat