Sari la conținut
Home » După ce a adoptat prima oară un motan bătrân, o femeie nu l-a uitat pe prietenul său cel mai bun!

După ce a adoptat prima oară un motan bătrân, o femeie nu l-a uitat pe prietenul său cel mai bun!

După ce a adoptat prima oară un motan bătrân, o femeie nu l-a uitat pe prietenul său cel mai bun!

Animalele de companie au avut parte de o soartă tristă, totul până într-o zi!

Pentru Mojo și Max, un adăpost din Maryland a devenit casa lor pentru o bună perioadă de timp. Totul părea doar o altă poveste tristă de abandon al animalelor, care se încheia cu o viață petrecută printre alte animale lăsate în voia sorții. Cu toate acestea, ei trebuiau să stea despărţiţi în cuşti diferite conform politicii adăpostului.

Pisicile bătrâne tind să întâmpine mai multe dificultăţi în procesul de adopţie, iar bieţii Mojo şi Max erau cei mai buni prieteni. Mojo, fiind mai norocos, a fost adoptat şi în cele din urmă a ajuns într-un cămin plin de dragoste şi afecţiune.

Proprietară avea conştiinţa încărcată, gândindu-se la faptul că Max, cel mai bun prieten al lui Mojo, îşi va petrece restul zilelor într-o cuşcă din adăpost.

„Mojo s-a dovedit a fi un animal de companie minunat. Dar ideea că el (Max) continua să-şi trăiască viaţa într-o cuşcă, pur şi simplu mi-a frânt inima”, a spus proprietara sa. A doua zi, femeia s-a întors la adăpost pentru a-l lua acasă şi pe Max!”

Max şi Mojo au fost în cele din urmă reuniţi, iar acum, amândoi se pot bucura de ultimii lor ani de viaţă într-o casă confortabilă, înconjuraţi de multă dragoste.

După ce a adoptat prima oară