De 8051 Vizualizari

După 30 de ani de EXPERIENȚĂ, un medic veterinar a fost ȘOCAT: „Nu am văzut așa ceva niciodată!” IMAGINI CUTREMURĂTOARE

Drama unui câine

Un caz de cruzime față de animale a cutremurat opinia publică din Marea Britanie. Fly, un câine ce s-a aflat în proprietatea lui David Lowe, 33 de ani, a ajuns în stare critică la o clinică veterinară. Patrupedul a fost înfometat de stăpânul său și a slăbit jumătate din greutatea corpului său, ajungând la 8,1 kilograme. „Am 30 de ani de experiență în medicina veterinară, dar așa ceva eu nu am mai văzut. Are 15 ani și e un câine în vârstă, dar problema este legată de modul în care a fost tratat”, a afirmat medicul care l-a tratat pe Fly.

caine slab 1

Câinele a fost descoperit în toamna anului trecut, la domiciliul lui Lowe, de membrii unei organizații ce se ocupă de protecția animalelor. Pe lângă înfometarea la care a fost supus, animalul avea un abces, unghiile netăiate, o boală dentară severă, diabet și nu mai vedea bine cu un ochi. 

caine3

Pe numele lui David Lowe a fost deschis un proces, iar ieri au fost stabilite 5 capete de acuzare ce vizează maltratarea animalelor. Un verdict va fi dat la data de 16 aprilie.

caine4

 

David Lowe, proprietarul câinelui

 

stapan

 

2 Comentarii

  1. unde se poate intampla decat in Anglia ,in aceasta tara de kkakatsunt multi nebuni

  2. LOLO ala e caz izolat. Englezii iubesc animalele. Cainii fac parte din familie si sunt tratati ca atare.Cred ca ma multe cruzime fatza de animale e la noi decat la ei.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X