De 293 Vizualizari

Dumnezeule mare! Coșmarul a devenit realitate!

Imagini uluitoare

 

În urmă cu câteva zile, un brazilian a filmat un fenoment foarte des intalnit în coșmarurile multora. Din fericire, nimeni nu a fost ranit și expertii au o explicație.

 

Fenomenul s-a petrecut în orașul brazilian Santo Antonio da Platina, iar cel care a surprins imaginile, un localnic pe nume Eric Reis, filma la acel moment logodna unor prieteni.

”Se vede clar cum sute, poate chiar mii de paianjeni coborau din cer, de parcă ploua cu aceste insecte. Nu am mai văzut așa ceva niciodată!”, spus bărbatul.

 

Erik a mai spus că insectele erau practic prinse de propriile pânze și se mișcau necontrolat în bătaia vântului.

 

Un biolog specializat în păianjeni, Marta Fischer, a examinat imaginile și a declarat că fenomentul este normal și are loc deseori în zonele învecinate cu orașul Sao Paulo. ”Acest tip de păianjen este foarte prietenos”, a mai spus specialistul, liniștind oamenii.

 

”În mod normal, ei stau în copaci pe timpul zilei, iar seara își croiesc niște pânze foarte mari pentru a captura alte insecte”, a adăugat Marta Fischer.

 

 

Un singur comentariu

  1. «biologist» = biolog

    unui cuvânt englezesc îi corespunde un altul în română… grafia diferă!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X