De 9381 Vizualizari

Dragostea SUPREMĂ! Un CÂINE epuizat de boală a făcut un ultim efort pentru a-și conduce stăpâna la altar

sursa foto - http://www.dailymail.co.uk

Dragostea SUPREMĂ! Charlie Bear este un câine Labrador, care deși foarte bolnav și epuizat de puteri a dorit să-i mai arate, încă o dată, stapânei sale, Katie Lloyd, cât de mult o iubește…

Așadar, labradorul nu a vrut să stea departe de Katie în cea mai importantă zi din viața acesteia – ziua nunții. Așa că, deși se simțea foarte rău, și a fost nevoie ca sora lui Katie (Kelly, domnişoară de onoare la eveniment) să-l care pe brațe, Charlie Bear le-a stat alături tinerilor căsătoriţi şi a atras toate privirile, stârnind emoţie în rândul invitaţilor, potrivit Daily Mail.

Kelly, din Denver, Colorado, l-a primit în dar pe Charlie în 2002, când ea împlinea 19 ani, iar el avea doar 12 săptămâni.

15 ani de zile, labradorul i-a fost alături în fiecare zi, până când, de curând, medicii i-au descoperit patrupedului o tumoare pe creier. Dragostea pe care Kelly i-a purtat-o prietenului ei blănos a fost împărtăşită şi de actualul soţ al tinerei, James. Ambii sunt medici veterinari şi nu au ezitat o clipă când a fost vorba de participarea lui Charlie la ceremonia de căsătorie.

Boala, într-o stare avansată de evoluţie, l-a lăsat aproape imobilizat pe Charlie, iar stăpânii lui au crezut că nu mai este nicio şansă ca el să fie alături de ei la altar. Totuşi, el a fost adus la ceremonie, cu speranţa că-i va putea urma pe cei doi miri în drumul lor spre altar. După câţiva paşi, bătrânul câine părea epuizat, aşa că sora miresei nu a stat pe gânduri şi l-a luat pe Charlie în braţe, ducându-l lângă stăpânii lui. Momentul a fost imortalizat de fotograful prezent la ceremonie şi a adus lacrimi de emoţie în ochii tuturor celor prezenţi la fericitul eveniment.

charlie-1

2 Comentarii

  1. popescu Traian spune:

    Am plans…

  2. revoltator spune:

    Bietul caine, cat l-au chinuit, sa-l tarasca cu forta in galagia si aglomeratia aia de la nunta, desi saracutul nu mai putea de bolnav ce era! Cat egoism, doar ca sa faca ei poze la nunta sa-l chinuie in halul asta!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X