Dragostea și pasiunea pentru necuvântătoare nu are limite. O celebră sportivă de la noi are 27 de animale de companie. Da, a-ți citit bine, campioana națională a României la triplusalt, Andreea Panțuroiu, are casa plină de animale.

Cantonamentele sunt mai frumoase cu Rică

Andreea Panțuroiu spune că numeroasele cantonamente, dar și perioada de izolare, trec mai ușor cu ele. Iar despre Rică, iepurașul pe care l-a adoptat în urmă cu trei ani, atleta spune că l-ar lua și la Tokyo, dar îi este frică să nu mi-l mănânce cineva.

L-aș lua pe Rică la Tokyo, o să-i fac pașaport, dar mi-e cam frică să nu mi-l mănânce cineva

„Cantonamentele sunt mai frumoase cu Rică. Când am un antrenament mai greu și vin obosită, știu că am o metodă de relaxare în cameră și asta mă înveselește. Este adorat de toată lumea, nu ai cum altfel, dacă te uiți la el. E irezistibil. Acum trei ani m-am hotărât să îmi iau și un iepuraș de companie. Sunt o persoană foarte responsabilă și grijulie, știam că o să pot să am grijă de el. La competiții, când nu pot să-l iau cu mine, îl las la prieteni. L-aș lua pe Rică la Tokyo, o să-i fac pașaport, dar mi-e cam frică să nu mi-l mănânce cineva pe acolo. Cred că o să-l las acasă. De la Tokyo probabil o să-i aduc ceva crănțănele, ceva specific, o să mă interesez”, declară Andreea Panțuroiu, campioană europeană de tineret la triplusalt.

18 pisici, 8 câini și un iepure

Andreea Panțuroiu are nu mai puțin de 27 de animale de companie. Mai exact, 18 pisici, 8 câini și un iepure. Ea spune că multe dintre ele sunt adoptate de pe stradă.„Animalele sunt o nebunie de-ale mele, încă de când eram mică. Nu știu de unde am moștenit-o. Animale am multe, dar sunt în mai multe locuri. Acasă am un cățel și un pisic, la mătușa mea avem 14 pisici și 6 căței, la tatăl meu mai am 3 pisicuțe și încă un cățel. De foarte multe ori le-am găsit și le-am luat acasă, în felul ăsta le-am strâns. Mătușa mea îmi spunea să le aduc, că unde sunt 13 mai încape și al 14-lea. Pasiunea pentru animale și pasiunea pentru atletism se împacă foarte bine. Ambele te învață să fii responsabil. Pot să-mi imaginez viața fără atletism, dar nu pot să mi-o imaginez fără animale”, a mai spus Andreea Panțuroiu, potrivit dcnews.ro.Sursă foto: Facebook

 

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da