Sari la conținut
Home » Dovadă de prietenie și devotament! Un cățel nu și-a părăsit prietenul accidentat mortal de o mașină

Dovadă de prietenie și devotament! Un cățel nu și-a părăsit prietenul accidentat mortal de o mașină

Dovadă de prietenie și devotament! Un cățel nu și-a părăsit prietenul accidentat mortal de o mașină.

Imaginile emoționante vin din Cisnădie, iar un cățel este decis să nu își părăsească prietenul niciodată!

Câinii care umblă liberi pe stradă sunt supuși, din păcate, unor pericole imense. De această dată, un eveniment tragic s-a produs pe o stradă din orașul Cisnădie, iar protagoniștii sunt doi căței. Potrivit unor informații turnulsfatului.ro, unul dintre căței a fost lovit mortal de o mașină, iar prietenul său a decis să nu îl părăsească timp de o zi și o noapte întreagă.

Sub nenumărate priviri indiferente ale trecătorilor, cățelul își veghea prietenul răpus de viață prea devreme, așteptând parcă să se trezească și să se joace în continuare.

Însă, un om cu suflet mare a rămas profund emoționat de cele întâmplate și a decis să intervină. I-a luat pe cei doi, a săpat o groapă sub un pom pentru câinele lovit de mașină, iar pentru celălalt a decis să îi ofere o casă temporară și mâncare, până va fi adoptat de o familie iubitoare:

„Am văzut câinele mort ieri, chiar în zona în care locuiesc eu. Din păcate, atunci nu m-am putut opri, aveam ceva urgent de rezolvat, însă aveam de gând să mă întorc, să îl iau și să îl înmormântez, ceea ce am și făcut ulterior. Celălalt cățel nu a vrut cu niciun chip să plece de lângă el. Nu voia nici mâncare, cu toate că se vedea că e flămând. Pur și simplu stătea acolo. Aseară nu știam sigur dacă are sau nu familie, așa că nu mi-am permis să îl iau acasă. Astăzi însă, văzând că e tot acolo, când am luat cadavrul să îl înmormântez, l-am luat și pe celălalt cățel”, a declarat Andrei Piloiu.

Câinele pare să își revină după lipsa prietenului său, a început să mănânce și în curând poate fi adoptat:

„Oamenii adoptă destul de greu câini luați așa, de pe stradă. De multe ori trec pe lângă ei, sunt câțiva care sunt înduioșați, dar nu fac nimic. Fiecare e cu alte treburi. Cățelul e bine acum, dă din coadă, a mâncat, sper să îi găsim curând o familie”, a adăugat acesta.

Imaginile s-au răspândit cu o viteză uimitoare pe internet, iar oamenii au rămas profund emoționați de gestul unui simplu cățel, neputincios în fața morții prietenului său cel mai bun.