De 2869 Vizualizari

Dovada că ce face omul e greșit! Iată-l pe Kenny, tigrul retardat…

Mama Natură ne arată și reversul medialiei

Din dorința de a atrage câți mai mulți vizitatori, patronii unei grădini zoologice din Statele Unite ale Americii au muncit ani de zile încrucișând subspecii de tigri pentru a avea un rezultat spectaculos.

Când rezultatul a apărut, într-adevăr, a fost unul deosebit: Un pui alb cu ochi azurii, idealul speciei sale. Dar din păcate, tigruțul Kenny s-a născut cu un retard major, multe anomalii fizice și se află în imposibilitatea de a înțelege prea multe din cele petrecute în jurul său.

Acum, ajuns la maturitate, Kenny este o adevărată pedeapsă pentru cei care au vrut să se îmbogățească de pe urma sa. Tratamentele lui sunt costisitoare, are nevoie de mult mai multă atenție decât oricare animal din zoo și localnicii sunt mereu atenți dacă tigrul este îngrijit. Doar gândul unei eutanasieri ar putea stârni o revoltă în tot sensul cuvântului.

Deci, lecția pe care cu siguranță au învățat-o cei implicați în povestea aceasta este că atunci când te joci cu Mama Natură o să-ți iei o palmă, de nu o să știi ce te-a lovit!

 

 

4 Comentarii

 1. „un pui alb cu ochi azurii, idealul speciei sale” – te-ai gandit bine inainte sa scrii idiotenia asta? ai afinitati naziste si fantezii ariene?

 2. :(
  biata faptura…
  criminalii merita puscarie.

  • nature's house spune:

   Ar trebuii sa isi petreaca toata viata in puscarie! Sa nu mai vada lumina zilei! Cum poti sa faci asa ceva unui biet animal?!

 3. Nu stiu cine este retardat, dar in nici-un caz acest tigru.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X