Sari la conținut
Home » Dosar penal după ce un tânăr a fost surprins îngropând un sac de rafie cu urme de sânge!

Dosar penal după ce un tânăr a fost surprins îngropând un sac de rafie cu urme de sânge!

tânăr

Dosar penal după ce un tânăr a fost surprins îngropând un sac de rafie cu urme de sânge!

Poliția Animalelor a identificat un tânăr care îngropa un cadavru de câine!

Un apel la 112 a dus la deschiderea unui dosar penal pentru un tânăr în vârstă de 21 de ani din municipiul Târgu Jiu, care a fost surprins în momentul în care îngropa un sac de rafie într-o pădure de la marginea orașului. Totul s-a petrecut în localitatea Drăgoieni, într-un spațiu desemnat pentru agrement, acolo unde patru persoane încercau să îngroape un sac de rafie cu urme de sânge. În momentul în care au văzut persoana care apela serviciul unic de urgență, cele patru persoane au fugit de la fața locului.

„La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunităţii şi poliţişti din cadrul Biroului Protecţia Animalelor, pentru cercetarea la faţa locului. În sac a fost identificat un cadavru de câine, care prezenta o leziune deschisă pe toracele stâng. Ulterior, la faţa locului s-a prezentat şi proprietarul animalului, un tânăr de 21 de ani, care a precizat că decesul a survenit din cauza unui eveniment rutier. În cauză, s-a întocmit un dosar penal sun aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere cu intenţie fără drept a animnalelor“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

După intervenția poliției, tânărul a declarat:

„Am fost anunţat de mama mea că a avut loc un accident şi câinele meu a murit. Am vrut să-l îngrop undeva pentru că am ţinut mult la acest câine. Eu stau la bloc şi nu aveam unde să-l duc, aşa că am decis să îl aduc în pădure“, a spus Adrian, proprietarul câinelui, conform Adevărul.

Însă, potrivit reglementările legale, proprietarii de animale de companie care mor trebuie să anunţe Consiliul Local, aceștia fiind responsabili de neutralizarea cadavrelor de animale.