De 1725 Vizualizari

Doi români și-au ASMUȚIT CÂINELE asupra unor polițiști. Este INCREDIBIL ce a urmat

Doi români și-au asmuțit câinele asupra unor polițiști. Este INCREDIBIL ce a urmat

Doi români din Germania aflați în stare de ebrietate au provocat un scandal monstru într-o gară din Munchen. Angajații gării au chemat poliția. Pentru că cei doi români au refuzat să se legitimeze, au fost imobilizați și duși la secția de poliție, potrivit tz.de.

Acolo, situația a scăpat de sub control, după ce unul dintre agresori a scos câinele din lesă și l-a asmuțit asupra polițiștilor, strigându-i comenzi în limba română. Pentru că patrupedul avea chef de joacă, acesta nu și-a ascultat stăpânul.

Iritat că animalul nu l-a ascultat, bărbatul a început să lovească câinele cu picioarele, iar organele competente au intervenit în acel moment în forță și l-au imobilizat pe stăpânul câinelui.

După investigații, bărbatul de 33 de ani a fost arestat preventiv și acum riscă să fie acuzat de cruzimi împotriva animalelor și de tulburarea ordinii publice și ultraj.

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X