Atenţie! Imaginile sunt grafice!

furau caini 2

Doi bărbaţi chinezi au fost prinşi în timp ce drogau şi furau câinii oamenilor pentru a-i mânca! Localnicii dintr-o regiune din sudul Chinei, numită Guangxi, nu au stat cu mâinile în sân şi au decis să-şi facă singuri dreptate: i-au snopit pe cei doi în bătaie şi le-au distrus maşina.

furau caini 1

Din pumnii proprietarilor revoltaţi i-au mai scos doar rudele celor doi bărbaţi care au venit şi au plătit bani grei pentru ca cei doi să fie lăsaţi în viaţă, informează presa britanică.

 

furau caini 6

Poliţia din oraşul Guilin, unde a avut loc acest incident, a declarat că aceşti doi infractori se plimbau cu maşina prin oraş, cu geamurile lăsate pentru a auzi lătratul câinilor. Imediat cum zăreau un câine de o dimensiune mai mare, cei doi îi aruncau carne care conţinea un sedativ puternic. Aşteptau să-şi facă efectul şi fugeau cu animalul leşinat.

furau caini 3

Apoi îl loveau animalul în cap până îl omorau.

furau caini 5

Cum au fost prinşi?

 Un bărbat care se întorcea de la muncă i-a văzut pe cei doi în timp ce îi târau câinele de companie spre o maşină. N-a stat mult pe gânduri şi i-a luat pe cei doi la omor, la propriu, strigând şi la vecini să dea o mână de ajutor. Ceea ce s-a şi întâmplat.

furau caini 1

Nici măcar poliţia nu a reuşit să-i salveze pe cei doi hoţi de la bătaia soră cu moartea pe care au încasat-o.

furau caini 7

Când s-au săturat să-i bată, localnicii au scos din portbagajul maşinii leşurile animalelor furate şi le-au pus în braţele nemernicilor.