De 9637 Vizualizari

Doi hoţi de câini şi-au luat omorul după ce au fost prinşi de localnici! Atenţie! IMAGINI explicite, nemernicii au fost lăsaţi într-o baltă de sânge

Drogau câini şi îi furau pentru a-i mânca

 

Atenţie! Imaginile sunt grafice!

furau caini 2

Doi bărbaţi chinezi au fost prinşi în timp ce drogau şi furau câinii oamenilor pentru a-i mânca! Localnicii dintr-o regiune din sudul Chinei, numită Guangxi, nu au stat cu mâinile în sân şi au decis să-şi facă singuri dreptate: i-au snopit pe cei doi în bătaie şi le-au distrus maşina.

furau caini 1

Din pumnii proprietarilor revoltaţi i-au mai scos doar rudele celor doi bărbaţi care au venit şi au plătit bani grei pentru ca cei doi să fie lăsaţi în viaţă, informează presa britanică.

 

furau caini 6

Poliţia din oraşul Guilin, unde a avut loc acest incident, a declarat că aceşti doi infractori se plimbau cu maşina prin oraş, cu geamurile lăsate pentru a auzi lătratul câinilor. Imediat cum zăreau un câine de o dimensiune mai mare, cei doi îi aruncau carne care conţinea un sedativ puternic. Aşteptau să-şi facă efectul şi fugeau cu animalul leşinat.

furau caini 3

Apoi îl loveau animalul în cap până îl omorau.

furau caini 5

Cum au fost prinşi?

 Un bărbat care se întorcea de la muncă i-a văzut pe cei doi în timp ce îi târau câinele de companie spre o maşină. N-a stat mult pe gânduri şi i-a luat pe cei doi la omor, la propriu, strigând şi la vecini să dea o mână de ajutor. Ceea ce s-a şi întâmplat.

furau caini 1

Nici măcar poliţia nu a reuşit să-i salveze pe cei doi hoţi de la bătaia soră cu moartea pe care au încasat-o.

furau caini 7

Când s-au săturat să-i bată, localnicii au scos din portbagajul maşinii leşurile animalelor furate şi le-au pus în braţele nemernicilor.

Tags:

7 Comentarii

  1. Cum ii cheama sa la fac o invitatie in orasul meu ? Asigur cazare inclusiv pentru familii . Poate asa scap orasul si de ce nu si Romania de ciini salbatici din localitati .

  2. @Inverse Ayana : cum poti spune asta oitza domnului ? Cat de ipocrita poti sa fii cerandu-i Dumnezeului tau sa omoare alte fiinte omenesti ? Daca au facut ceva gresit unor animale , repet animale si NU oameni, atunci sa fie pedepsiti conform legilor, si nu ucisi brutal pe strada. A fi ucisi pe strada de alti oameni nu arata decat primitivismul unei astfel de comunitati/societati. Dar, cum la noi crestinismul e un concept abstract si interpretat dupa ureche de fiecare in functie de nevoi, nu ma mira. Voi sunteti cei care bagati 10 cruci cand treceti pe langa o biserica si apoi ocarati un copil care cerseste de foame …sau mai rau cereti Divinitatii sa ucida alti oameni.

    • foarte bine punctat QCD!!

    • Foarte bn le a facut cretinilor astora… ce legi cucoana sa se aplice cand crestini k tn cred k au dreptul sa macelareasca orice doar k sunt animale bipede?…knd plm o sa realizeze animalul uman k nu este cu nimic mai presus decat alte animale ba chiar din contra…adunatura de inculti ce sunteti…atat cainii cat si animalele bipede fac parte din acelasi regn analfabetiilor

  3. Dacă imi omorau câinele, se repeta scenariul si aici in România. Auzi … să imi mănânce animăluțul….. , sigur era apetisant pentru ei, am Dog Argentinian si e tratat ca un membru al familiei.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X