De 820 Vizualizari

Doi elani au fost găsiți înghețați. Spectaculos este faptul că – eternitatea i-a surprins într-o încleștare violentă

sursa foto - https://craigmedred.news

O descoperire incredibilă a fost făcută într-un râu din Alaska, întâmplător, de către un bărbat ieşit la plimbare: doi elani îngheţaţi pentru eternitate, chiar în timpul unei încleştări violente.

Jeff Erickson din Unalakleet, vestul Alaskăi, povesteşte că se plimba pe marginea râului din apropierea Mării Beriong, când a făcut surprinzătoarea descoperire. “Am reuşit în cele din urmă să-i eliberăm”, a scris Erickon pe pagina de Facebook ”The Alaska Life”, postând o fotografie cu cei doi elani decapitaţi pentru a putea fi extraşi din apă.

elan1

Specialiştii din zonă cred că cele două rumegătore s-au înecat cel mai probabil în timpul unei dispute pentru o femelă. Probabil că unul dintre elani l-a împus pe celălalt cu coarnele, l-a ucis, iar când învinsul se scufunda, l-a tras sub apă și pe învingător….

Erickson a declarat că vrea să păstreze coarnele încleștate ale elanilor – ca un ”memento al realității reci si aspre a naturii” din Alaska.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X