De 488 Vizualizari

Doi cimpanzei cu povesti TRISTE de viata refuza sa se mai desparta!

Cimpanzeul Terry a refuzat sa mai dea drumul mainii noului sau prieten, dupa ce a petrecut 18 ani in singuratate. Reprezentantii adapostulului pentru cimpanzei „The Save” din Florida au distribuit un video cu acest gest emotionant. Ei au povestit ca cimpanzeul Terry a petrecut 18 ani in singuratate fiindca era singurul cimpanzeu din incinta Gradinii Zoologice din Vegas. Terry a stat acolo pana in septembrie 2013, cand a fost mutat in adapostul din Florida.

Reprezentantii azilului au declarat ca lui Terry i-au facut cunostinta cu Jeannie, un cimpanzeu cu o alta poveste la fel de trista – acesta petrecand 40 de ani intr-un laborator testare medicala.

„Cand li s-a facut cunostinta, Terry si Jeannie s-au apropiat unul de altul si s-au imbratisat. A fost o afectiune imediata”, a declarat, potrivit descopera.ro, Molly Polydoroff, director executiv al adapostului „Save the Chimp”.

„Ei nu au vrut sa-si mai dea drumul la maini”, a fost notat in postarea de pe Facebook.

Jeannie s-a nascut in salbaticie, inainte de a fi capturata si vanduta pentru teste medicale. In 2002 a fost salvata si a primit numele „mama Jeannie” dupa ce lucratorii din adapost au observat ca cimpanzeul afisa un comportament matern fata de ceilalti cimpanzei.

Foto: upi.com

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X