Sari la conținut
Home » Distanța impresionantă parcursă de un câine pentru a se întoarce acasă!

Distanța impresionantă parcursă de un câine pentru a se întoarce acasă!

Distanța impresionantă parcursă de un câine pentru a se întoarce acasă!

Patrupedul a fost plasat temporar în grija unor prieteni!

Pentru a ajunge înapoi la familia sa, un câine a traversat sute de kilometri fără oprire. Totul s-a petrecut în China, atunci când un Golden Retriever pe nume Ping An a mers peste 100 de kilometri pentru a se întoarce acasă.

Stăpânii săi, care locuiesc în oraşul Qidong, estul Chinei, îi ceruseră unui prieten să aibă grijă de câinele lor în timp ce aceştia trebuiau să se ocupe de renovarea casei; proprietarii au decis să-l lase temporar pe frumosul Golden Retriever în grija unui prieten de-al lor din Nantog.

Dar apoi, ca prin minune, Ping An a fost găsit în oraşul Qidong de către câţiva muncitori în faţa unei clădiri; conform mărturiei lor, Golden Retriever-ul avea răni la picioare şi sângera; câinele a rătăcit timp de 14 zile pe drumurile din estul Chinei şi a parcurs aproape 100 de kilometri, distanţa dintre oraşul Qindong şi Nantog.

Distanța impresionantă parcursă de un câine

Când stăpânii lui Ping An a văzut imaginile postate pe reţelele de socializare de bărbaţii care salvaseră câinele, nu au ezitat o secundă să-şi recunoască Golden Retriever-ul: au plecat în grabă la locaţia unde era prietenul lor pentru o revedere cu totul emoționantă.