Sari la conținut
Home » Disperat și fără să înțeleagă ceea ce se întâmplă! Reacția unui cățel abandonat și transformarea ulterioară

Disperat și fără să înțeleagă ceea ce se întâmplă! Reacția unui cățel abandonat și transformarea ulterioară

Disperat și fără să înțeleagă ceea ce se întâmplă! Reacția unui cățel abandonat și transformarea ulterioară.

Povestea îl are în centrul atenției pe un American Staffordshire Terrier!

Snoop, un cățel din rasa American Staffordshire Terrier a fost abandonat într-un mod îngrozitor! Cel pe care îl considera odată cel mai bun prieten al său, i-a făcut bagajul fără urmă de îndoială, și l-a lăsat la marginea unui drum din Marea Britanie. Totul era însă supravegheat de o cameră de filmat din apropiere.

Potrivit thedodo.com, pe filmare se poate vedea patrupedul cum aleargă disperat după mașină și fostul său proprietar, neînțelegând ce se întâmplă.

Din fericire, toată întâmplarea avea să ducă la o nouă viață fericită pentru Snoop. El a fost preluat de RSPCA, iar personalul Societății Regale de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale a observat loialitatea extraordinară a patrupedului, loialitate care îl face predispus să dezvolte anxietate de separare.

El a reușit să fie adoptat pe către un bărbat cu suflet mare, pe nume Laurence Squire.

„Într-o noapte urmăream ştirile, când a apărut povestea lui Snoop”, a spus Squire într-un interviu acordat The Dodo. „Ceea ce i s-a întâmplat a fost şocant şi se vede clar pe materialul filmat – modul în care el a încercat să revină în maşină – şi că este un câine loial”.

Din fericire, noul proprietar al lui Snoop lucrează de acasă, astfel încât cei doi petrec foarte mult timp împreună.

„Am ştiut că este câinele perfect pentru mine şi că i-aş putea oferi căminul pe care îl merită”, mărturiseşte Squire. „De îndată ce a intrat pentru prima dată în casă, Snoop a sărit pe canapea şi s-a comportat ca şi cum tot spaţiul îi era destinat! Îi place să se culce pe spate pe canapea, iar dacă aprind focul în şemineu, se aşază imediat în faţa lui.”

Rachel Butler, purtătoarea de cuvânt a RSPCA, a declarat că Snoop s-a adaptat extrem de bine în noua sa familie.

„Dragostea şi atenţia pe care le primeşte acum din partea lui Laurence sunt minunate”, a mai spus Butler. „Snoop trăieşte ca un rege”.