De 998 Vizualizari

Din tarc la palat: Printesa Maja von Hohenzollern a adoptat un maidanez din Romania

Mathilda

Capturata de pe strazile Pitestiului de catre Serviciul Public al Primariei si preluata ulterior de adapostul privat, unde astepta de doi ani, fara speranta, o familie unde sa-si petreaca ultimii ani de viata, o catelusa batrana avea sa aiba surpriza vietii ei. Printesa Maja von Hohenzollern a ales-o pentru a-i oferi o viata frumoasa alaturi de ceilalti companioni ai sai, de asemenea adoptati.

foto2

“Am adoptat-o tocmai pentru ca, fiind batrana nu avea sanse pentru adoptie, urmand probabil sa moara in adapost. Am dorit ca ea sa cunoasca dragostea si sa aiba casa ei cel putin in ultima parte a vietii. Pentru prima oara in viata are un nume. Am numit-o Mathilda si acum traieste fericita”, a spus Alteta Sa.

foto 1

foto3

Personalitate publica marcanta in multe tari, inclusiv ambasador al organizatiei pentru copii in dificultate si pentru drepturile omului, distinsa cu numeroase premii internationale pentru angajamentul sau la nivel global, printesa Maja de Hohenzollern este si unul dintre cei mai cunoscuti activisti din lume care militeaza pentru drepturile si bunastarea animalelor. Alteta Sa a fost de cateva ori în Romania pentru a sustine cauza animalelor strazii.
Este sustinator al proiectului educational de relationare om-animal, EDUXANIMA, la lansarea caruia a participat personal, alaturi de implementatorii acestuia – Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA), Consiliul Judetean Arges, Inspectoratul Scolar General Arges, Lexford Castel si de sustinatorii proiectului, maestrul Gheorghe Zamfir, organizatia internationala PETA si Federatia Germana pentru Protectia Animalelor.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X