De 793 Vizualizari

Diferenţa între Englezoi şi Ialomiţeancă

 

Editorial scris de Horia Tabacu

 

Dodo s-a întors sâmbătă seara de la ţară. A intrat în casă şi s-a culcat. Nu a reacţionat la nici unul dintre semnele, la care tresare de obicei. Nu a acordat nici o atenţie faptului că noi mâncam, nu şi-a manifestat dorinţa să iasă din casă.

Am crezut că este bolnav dar am aflat că, la ţară a fost activ începând cu 5 dimineaţa, când era lăsat în curte cu Furnica şi până se lăsa noaptea. Ialomiţeanca s-a cam zpăcit de bucurie şi a stricat multe răsaduri. Englezoiul-Dodo a fost foarte cuminte. Furnica a fost legată mai ales după ce a dat iama în nişte flori. Dodo a sta în preajma ei şi s-au jucat pe un spaţiu restrâns. În rest Dodo s-a ţinut după stăpânele lui la fiecare pas prin curte.

Duminică după amiaza am revenit în Parcul Izvor. Ploua şi noi aveam întâlnire cu Cici, prietena lui Dodo de când lumea. Ei se joacă de aproape un an şi jumătate şi se cam bat. Cici l-a certat pentru că a lipsit şi au luat-o la fugă prin parcul pustiu. Cici a găsit un os şi treaba s-a complicat.(Va urma)

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X