De 588 Vizualizari

Descoperirea i-a bulversat pe oamenii de stiinta: Chupacabra din Carpati!

Resturile unui „animal mutant” descoperite in Muntii Carpati pun in dificultate oamenii de stiinta care incearca sa gaseasca o explicatie plauzibila cu privire la acestea. Localnicii cred ca aceasta creatura este legendarul Chupacabra.

„Monstrul” a fost descoperit de un localnic in apropierea orasului Kolomyja (Colomeea) de pe malul Prutului, in regiunea Ivano-Frankivsk, potrivit Daily Mirror, citat de evz.ro.

Creatura din Carpati pare sa aiba mai multe randuri de colti, patru picioare, o coada lunga si ochi ovali mici.

ciupa 1

„Am fost socat initial de numarul mare de dinti. Cel putin 3-4 randuri de colti. M-am gandit imediat la Chupacabra”, a spus omul care a facut descoperirea. „Acest animal nu corespunde cu nicio specie cunoscuta”, a declarat, la randul sau, biologul ucrainean Mykhailo Luschak.

ciupa 2

Cadavrul este analizat de biologii de la Universitatea Ivano-Frankivsk, care spera ca testele ADN vor oferi niste raspunsuri. Totusi, ei sunt aproape convinsi ca „monstrul” este, de fapt, un mutant nascut dupa teste facute pe animale sau in urma testelor cu arme biologice sau chimice facute in trecut de Uniunea Sovietica.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X