De 11467 Vizualizari

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ făcută de un rus! Ce animale a crescut fără să știe. Când au crescut, ŞOC! Ce erau, de fapt, creaturile/ FOTO

Descoperire șocantă făcută de un rus. Un fermier din Rusia a găsit patru ghemotoace de blană. A solicitat o echipă de veterinari, pentru a-i spune ce fel de animale sunt şi cum ar trebui să fie îngrijite. Nu s-a gândit că, din acel moment, va începe cea mai mare aventură a vieţii.
Potrivit realitatea.ro, când au fost găsite, creaturile nu aveau ochi. Neştiind ce animale sunt, bărbatul a chemat o echipă de medici veterinari, pentru a-i spune ce animale sunt şi cum trebuiesc îngrijite.

Cele patru pufoșenii găsite erau pui de pisică manul, o specie de felină care trăiește în stepele din sud-estul Siberiei, Asiei Centrale, Mongoliei și Chinei.

Întâmplător, la fermă erau deja două pisici de rasă comună. Ambele aveau puiuţi, aşa că au lăsat micile feline în grija lor. Din fericire, puii au fost adoptate imediat de acestea şi, astfel, viaţa le-a fost salvată.

Puiuţii de manul s-au dezvoltat normal și au ajuns atracţia fermei. Cân vor învăța să se decurce singuri, animalele sălbatice vor fi eliberate în sălbăticie.

A

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X