De 2414 Vizualizari

DESCOPERIRE! Din ce specie face parte pasărea „rară și exotică”

Foto: Tiggywinkles Wildlife Hospital

O pasăre exotică de culoare portocalie a fost salvată de pe marginea unei autostrăzi după ce călătorii au observat animalul și l-au dus la veterinar. Inițial, oamenii credeau că este vorba despre o pasăre exotică, însă când au ajuns la veterinar s-a dovedit că pasărea era un pescăruș mânjit din cap până-n picioare de curry, scrie CNN.

Potrivit reprezentanților spitalului, Tiggywinkles Wildlife Hospital, pasărea este sănătoasă și singurul lucru care a făcut-o să nu poată zbura a fost faptul că tot penajul era acoperit de mâncare.

„Aceasta este una dintre cele mai ciudate circumstanţe accidentale pe care le-am văzut în ultima vreme”, au scris pe Facebook reprezentanții de la adăpostul de animale Tiggywinkles Wildlife Hospital din Marea Britanie. De altfel, veterinarii au mai spus că în afară de „mirosul înțepător”, pasărea se află în perfectă stare și și-a revenit după ce i-au făcut o baie și au înlăturat curry-ul de pe ea.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X