Sari la conținut
Home » Departamentul de pompieri are parte de un coleg cu totul special! Câinele a fost salvat din luptele ilegale

Departamentul de pompieri are parte de un coleg cu totul special! Câinele a fost salvat din luptele ilegale

Departamentul de pompieri are parte de un coleg cu totul special! Câinele a fost salvat din luptele ilegale.

Cățelul era folosit pentru îmbogățirea unor persoane rău intenționate!

Lupte de câini reprezintă, din păcate, un fenomen cu totul îngrijorător! Patrupezii sunt puși să se atace reciproc, uneori până la moarte, doar pentru amuzamentul și îmbogățirea unor oameni fără suflet. Povestea următoare are în centrul atenției un câine exact în aceeași situație.

Chato a fost salvat din asemenea lupte ilegale, fiind nevoit să se recupereze o bună perioadă de timp. Departamentul de Pompieri Torreón din Coahuila, Mexic, l-au adoptat, iar acum a devenit membru cu drepturi depline!

„A fost salvat din zona de vest a oraşului, unde era folosit în luptele clandestine. Când a ajuns la noi, era foarte abătut şi lipsit de vlagă. În cele din urmă, colegii mei au fost cei care l-au recuperat din mâinile celor care îl exploatau”, a declarat Carlos Héctor Pasillas angajat în departamentul de pompieri Colón.

Potrivit lui Pasillas, toţi pompierii sunt responsabili pentru Chato, într-un fel. Sarcini precum îmbăiatul, îngrijirea, hrănirea lui şi, mai presus de toate, protejarea lui sunt împărţite.

Dar poate cea mai bună veste este aceea că, în urmă cu câteva zile, a primit o zgardă roşie şi un medalion cu numele Departamentului de Pompieri de care aparţine oficial.

De când locuieşte cu drepturi depline în noul său cămin permanent, câinele s-a recuperat şi a luat semnificativ greutate.

Departamentul de pompieri