Sari la conținut
Home » Decizie de ultim moment luată de Lewis Hamilton în privința cainelui sau bolnav: „Labele umflate s-au vindecat…”

Decizie de ultim moment luată de Lewis Hamilton în privința cainelui sau bolnav: „Labele umflate s-au vindecat…”

Decizie de ultim moment luată de Lewis Hamilton în privința cainelui sau bolnav: „Labele umflate s-au vindecat…”

Mulți spun că, la nivel biologic, un câine nu este compatibil cu o dietă vegetariană, iar alții susțin că un câine poate duce o viață sănătoasă fără să consume produse de origine animală. Printre aceștia se numără și Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1, care i-a impus o dietă în totalitate vegană și câinelui său bolnav, notează The Mirror.

Hamilton, unul dintre cei mai faimoși sportivi din lumea modernă a sportului, și-a schimbat stilul de viață la 33 de ani, pentru a urma cu strictețe o dietă bazată pe legume.  Dar Lewis Hamilton a decis că și câinele său trebuie să treacă pe o dietă în totalitate vegană.

Labele umflate s-au vindecat, nu mai are dureri de la artrită

„Blana lui este mult mai moale, labele umflate s-au vindecat, nu mai are dureri de la artrită și respirația i s-a îmbunătățit”, a spus pilotul britanic despre bulldogul său, Roscoe.

”Sunt foarte mulțumit de rezultat, iar el este la fel”, a mai spus Hamilton.

Pilotul care a câștigat de șase ori titlul mondial în Formula 1 susține că dieta vegană este ”singura cale pentru a salva cu adevărat planeta noastră”.

Ca parte a noului său stil de viață, celebrul pilot și-a vândut avionul personal. Acesta spune că fermele agricole sunt printre cei mai mari poluatori și a acuzat industria cărnii și pe cea a lactatelor de cruzime față de animale, notează aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook