Sari la conținut
Home » Decizia unui câine care observă patru pisoi abandonați! Patrupedul a devenit noul lor „tată”

Decizia unui câine care observă patru pisoi abandonați! Patrupedul a devenit noul lor „tată”

  • de

Decizia unui câine care observă patru pisoi abandonați! Patrupedul a devenit noul lor „tată”.

Eroul următoarei povești este un câine din rasa Labrador!

O simplă plimbare prin munții Ymittos din Grecia a dus la o frumoasă poveste de salvare a unor animale abandonate. În centrul atenției se află Aragon, un Labrador extrem de grijuliu și prietenos.

Câinele a început să se comporte ciudat în timpul plimbării alături de stăpâna sa, şi părea să insiste ca proprietara lui să-l urmeze. Şi spre surprinderea ei, indicaţiile animalului ei de companie au condus-o spre o cutie cu patru pisoi mici.

Cu inima deschisă, femeia a luat toţi pisoii şi i-a dus acasă. Din fericire pentru micuţe animale, ea este voluntară la Second Chance Animal Rescue Society (SCARS), o organizaţie care luptă pentru salvarea şi adopţia animalelor aflate la ananghie, deci ştia exact cum să aibă grijă de micile creaturi.

Acasă, în timp ce proprietara sa avea grijă de micii orfani blănoşi, Labradorul supraveghea cu atenţie întregul proces. Mai mult de atât, Aragon şi-a luat în serios rolul de părinte pentru aceşti pui neajutoraţi. El se joacă mereu cu ei, îi spală şi veghează asupra lor mai ceva ca o adevărată gardă de corp.

Decizia unui câine care observă patru