De 1298 Vizualizari

De mâine trebuie să înlocuiești alarma ceasului deșteptător cu o alarmă vie

Cui nu i-a venit să arunce pe geam telefonul sau ceasul atunci când începe să „urle”?

 

Se știe că unul dintre cei mai mari dușmani ai omului este ceasul deșteptător. Mai toată lumea se vaită de stresul pe care ți-l poate produce alarma de dimineaţă, dar, din păcate, mulți nu știu că acele momente insuportabile se pot transforma în niște clipe de neuitat.

Alarma care ne dă deșteptarea trebuie înlocuită!

Ca să ajungem să iubim trezitul de dimineață trebuie să înlocuim acea sonerie a ceasului cu o alarmă vie și neastâmpărată, care va îndepărta cu uşurinţă stresul zilei anterioare şi îţi va da energia necesară pentru o nouă zi. Bună sau rea.

main ceas alarma

Bineînțeles, această alarmă nu poate fi decât  „vocea” animalului tău de companie – pisică, papagal, câine etc. El e  dispus să facă orice pentru stăpân deoarece îl iubeşte nelimitat. Chiar dacă adoră somnul de dimineață, ființele necuvântătoare se vor sacrifica și te vor trezi „ca la carte”.

 Ființele necuvântătoare fac minuni

Un studiu american arată că oamenii care se trezesc la insistenţele câinelui lor au o percepţie mai optimistă asupra vieţii, se concentrează mult mai bine la locul de muncă şi au nevoie de mai puţin somn decât cei care nu au animale de companie.

alarma ceas

Studiul mai spune că animalul de companie poate să își trezească stăpânul chiar și în momentele cele mai adânci ale somnului, adică atunci când omul visează frumos.

Deci, dacă ţi-e greu să deschizi ochii atunci când te visezi pe malul mării sau când visezi că ai devenit milionar, te asigurăm că o vei face atunci când vei simți năsucul patrupedului pe pielea ta.

Andreea Brînzei

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X