De 514 Vizualizari

De la anul, DOG TV și în România

sursa foto - http://dogtv.com

Paginademedia.ro anunta ca, de anul viitor, un nou post plănuiește să intre în România. Si nu orice post – ci unul dedicat câinilor. Este vorba, așadar, de Dog TV, lansat în urmă cu patru ani, având printre investitorii strategici grupul Discovery Communication.

Investiția făcută de Discovery Communications, în 2014, în Dog TV a permis rețelei TV să se extindă în afara Statelor Unite, în țări precum Marea Britanie, China, Germania, Israel, Franța și Olanda.

Postul țintește acum să se lanseze în 2017 în alte 14 țări, printre care și România. Lista țărilor: Australia, Brazilia, Polonia, Argentina, Canada, Italia, Romania, Rusia, Spania, Danemarca, Suedia, Finlanda, Croația și Elveția.

Potrivit reprezentaților Dog TV, programele canalului au fost dezvoltate și testate special pentru a atrage atenția caninelor.

Dog TV a fost lansat în februarie 2012, inițial ca un test pentru piața din San Diego. Canalul a fost un succes și a ajuns să fie distribuit în mai multe regiuni.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X