De 562 Vizualizari

De data asta a fost un tigru!

sursa foto - https://www.scoopwhoop.com

Animalul teroriza mai multe sate din nordul Indiei și a fost ucis după o căutare de 45 de zile

Un tigru care teroriza mai multe sate din nordul Indiei a fost împușcat mortal, după o căutare de 45 de zile, au anunțat responsabilii locali, citați de DPA, preluată de Agerpres.

Supranumită „Tigroaica din câmpul de trestie de zahăr” („Sugarcane Tigress”) pentru obiceiul său de a ascunde în plantații, felina, în vârstă de șase ani, a ucis două persoane și a rănit alte cinci, în ultimele două luni.

A fost o operațiune de căutare masivă, care a implicat sute de pădurari, un elicopter și mai multe drone, și care s-a încheiat cu uciderea animalului, într-un câmp de trestie de zahăr, după ce a fost încercuit.

Potrivit DPA, tigrul a terorizat 20 de sate din regiune.

„Obiectivul nostru a fost de a captura tigroaica, nu de a o omorî”, a precizat un reprezentant al pădurarilor.

Potrivit acestuia, deși au fost amplasate circa 10 cuști și au existat în jur de 26 încercări de tranchilizare a animalului, acesta nu a putut fi prins.

Potrivit estimărilor, în India trăiesc aproape 60% din cei 3.900 de tigri care mai trăiesc în sălbăticie la nivel mondial.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X