Sari la conținut
Home » De ce vrea Bendeac să scape de Happy? „Eu, gata, mi-am făcut toate treburile cu el”

De ce vrea Bendeac să scape de Happy? „Eu, gata, mi-am făcut toate treburile cu el”

În ciuda aparențelor, Mihai Bendeeac este un mare iubitor de animale. De șase ani, actorul are mare grijă de cel mai bun prieten care este Happy, câinele său. Dar pentru că orice relație nu poate fi perfectă, între cei doi apar și momente tensionate.

Actorul a povestit un episod care i-a adus neplăceri. Nemulțumit că este lăsat singur, Happy a început să latre foarte tare, nelăsându-l pe Bendeac să își satisfacă nevoile fiziologice. Enervat la culme, acesta a reușit să își liniștească prietenul, însă pentru puțin timp.

„Băi, potolește-te, lasă-mă să fac pipi! Tu nu latri la mine, măi, eu sunt stăpânul! Vreau să fac pipi! Nu intri cu mine la baie, așteaptă. Nu vreau, nu pot să fac de față cu tine. Doamne, de unde avem asemenea câine?”, a spus Mihai Bendeac.

Patrupedul era supărat că el are o toaletă comodă, în timp ce Happy trebuie să să mai aștepte până să își facă nevoile, spune actorul.

Mihai Bendeac i-a făcut o scurtă descriere simpaticului său cățel: „Vând patruped canin, are 6 ani, toate vaccinurile făcute. Eu, gata, mi-am făcut toate treburile cu el. Este extraodinar, este dresat, merge la pas. A fost al unei bătrânele. Este animal de vânătoare, este extraodinar, prinde muște, tânțari”, a fost caracterizarea pe care Mihai Bendeac i-a făcut-o lui Happy, potrivit spynews.ro.