Sari la conținut
Home » De ce să alergi după biciclete când poți tu să pedalezi? Imagini incredibile cu un cățel talentat

De ce să alergi după biciclete când poți tu să pedalezi? Imagini incredibile cu un cățel talentat

  • de

De ce să alergi după biciclete când poți tu să pedalezi? Imagini incredibile cu un cățel talentat.

Norman, câinele talentat din Statele Unite ale Americii!

Un cățel din SUA, pe numele său Norman, duce talentul la un cu totul alt nivel! Acesta se pare că s-a plictisit de alergatul după biciclete, și s-a gândit să încerce ceva diferit și neobișnuit.

Patrupedul face senzaţie pe internet cu tura pe care a dat-o cu bicicleta. Stăpâna lui, Karen Cobb, a pus bicicletei roţi ajutătoare, dar de ele au nevoie şi copiii, aşadar performanţa lui Norman nu e cu nimic ştirbită de prezenţa lor.

Însă, mersul pe bicicletă poate deveni plictisitor câteodată. Așa că a decis să diversifice puțin lucrurile: pe lângă că merge cu bicicleta, acesta conduce scuterul, „socializează cu oameni, câini, pisici şi rozătoare”, prinde obiecte care i se aruncă, sapă la comandă, iar enumerarea nu se oprește aici. Totul poate fi văzut și revăzut pe pagina sa de internet.

Acum, deține o pagină de internet, normanthescooterdog.com, și după cum scrie pe site-ul lui, adoră să se dea în spectacol pentru public. A apărut la  Cartoon Network, la „The Late Show” unde a fost invitatul lui  David Letterman, a trecut pe la Inside Edition şi Good Morning America, iar dacă vă uitaţi la Animal Planet, Norman e vedeta show -lui „Who Let the Dogs Out?”

imagini incredibile cu un cățel talentat

Sincer și plin de calități!

Se pare că pagina de internet îi expune foarte bine calitățile și modul său de viață: „n-am trac în direct” „lucrez bine în echipă” „am o experienţă bogată în apariţii TV în direct” „sunt extrem de adaptabil”, sună ca un CV proaspăt redactat și depus la compania mult visată!