De 3587 Vizualizari

De ce pisica mea saliveaza?

Buna ziua! Am observat astazi ca motanul meu saliveaza. De obicei, doarme mult, dar dupa ce se trezeste e activ, se joaca mult, mananca, bea apa. In plus, acum cateva zile am observat ca are buza de jos umflata. Ce poate sa fie? Ajutati-ma, va rog! As vrea sa il duc la veterinar, dar eu locuiesc in Italia, intr-un oras foarte mic, si veterinarul e foarte departe. Vreau sa il ajut cumva eu, acasa. Multumesc.
 Raspunsul veterinarului:

pisicuta bolnava  Buna ziua,

Poate fi vorba de o reactie alergica, iar salivatul in exces nu e de ignorat. Macar sunati-va medicul veterinar, daca nu va puteti duce fizic pana acolo.  De ce va spun asta? Pentru ca nu va pot spune ce medicamente sa ii dati motanului, avand in vedere ca acolo sunt alte produse si alte denumiri. Umflarea buzei poate fi o reactie locala (iritatie sau alergie) sau poate fi un simptom al unei alte boli. Verificati temperatura pisicii, daca aceasta depaseste 38,5-39 grade Celsius, singura solutie este mersul la medic.

Pana atunci puneti comprese reci pe zona umflata (tineti usor presat timp de 5 minute).

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X