De ce aduc pisicile prada stăpânilor? Pisicile sunt vânători înnăscuți, chiar dacă au trecut 10.000 de ani de la domesticirea lor. Cele care trăiesc la curte, dar nu numai, vânează șopârle, șoareci, insecte, vrăbii, etc. Instinctul lor de a vâna rămâne puternic, potrivit atlas-geografic.net.

De ce aduc pisicile prada stăpânilor? Cele mai multe dintre ele, aduc prada proprietarilor – pentru a se lăuda și arăta captura prețioasă.

Mai mult, specialiștii spun că recurg la această atitudine pentru că te consideră o parte din familia ei.Instinctele le spun că asta trebuie să facă pentru a supraviețui și că stăpânii trebuie să vadă această abilitate.

Acest comportament nu are nicio legătură cu lipsa hranei. Câteodată, prada prinsă de pisicile de apartament nu este comestibilă și sunt mai degrabă jucării, mingii sau alte obiecte.Unele obiecte pot fi, de asemenea, prezentate ca daruri, chiar dacă sunt necomestibile.

 

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da