Sari la conținut
Home » Daisy, o tricoloră dulce fară codiță, pentru ADOPȚIE! Află POVESTEA acestei pisicuțe care a uimit internetul

Daisy, o tricoloră dulce fară codiță, pentru ADOPȚIE! Află POVESTEA acestei pisicuțe care a uimit internetul

Daisy, o tricoloră dulce fară codiță, pentru ADOPȚIE! Află POVESTEA acestei pisicuțe care a uimit internetul! Un salvator oferă spre adopție o pisică. Avem dovada că acacestă vietate are nevoie urgentă de o familie adoptivă!

În fiecare zi animalele sun abandonate și lăsate în voia sorții, pe străzi,  în fața caselor, etc.. Acum, este momentul ca acei care iubesc felinele să adopte, iar Animal Zoo vine în sprijinul acestei pisicuțe și a lansat o campanie amplă de încurajare a adopţiilor de animale, numită „Adoptă un suflet”.

”Ma cheama Daisy si sunt frumoasa, jucausa, iubareata, energica.Nu mai am codita! Ei si ce daca? Exista o rasa de pisici, numita Manx, care asa se nasc: fara codita, deci nu ar trebui sa fie o problema asta. Inca sper la o familie care sa ma adopte si sa ma iubeasca, iar eu sa-i ofer toata dragostea mea.

Fetita aceasta este de o energie si o dragoste iesite din comun.Toarce numai daca te uiti la ea si se lipeste de tine ca sa-ti atraga atentia. Este de asemenea foarte, foarte jucausa. A fost salvata de un om bun de pe strada, unde a fost gasita cu codita arsa. A fost tratata si acum este bine. Este deparazitata intern si extern, vaccinata, sterilizata si educata la litiera!”

Etichete:

Citeste si