De 4728 Vizualizari

Damon din “The Vampire Diaries”: “Dacă nu-i plac animalele avem o mare, mare problemă!”

Cel mai sexy bărbat al momentului devine din ce în ce mai SEXY!

Damon din “The Vampire Diaries”: “Dacă nu-i plac animalele avem o mare, mare problemă!”

Şarmantul Ian Somerhalder, actorul care îl interpretează pe vampirul Damon din serialul de mare succes “Jurnalul de vampir”, a făcut recent un anunţ senzaţional: “Am devenit BUNIC! Credeţi că sunt prea tânăr? Nietzsche a mea a avut burtica plină de puiuţi care abia aşteaptă să facă ravagii prin casă!”.

 

Ian alaturi de catelusa lui "gravida"

Ian alaturi de catelusa lui „gravida”

Ian nu e doar un actor de succes şi un bărbat bine, dacă ne permiteţi să spunem aşa, ci şi un om sufletist, care poartă o foarte mare dragoste pentru natură. “Damon” a adoptat-o pe căţeluşa Nietzsche. “Am găsit-o în trafic, într-o zona platorurilor de filmare ale The Vampire Diaries”, a spus el. “E foarte inteligentă, foarte frumoasă şi şarmantă. E tot ce poate să ceară un bărbat de la o femeie!”, glumeşte Ian.

Prima intalnire cu catelusa

Prima intalnire cu catelusa

Totodată actorul nu este doar “părintele” lui Nietzche, ci şi a unei pisicuţe care rătăcea pe platourile serialului “Lost”. Ştia că nu va avea ce să mănânce şi probabil va muri curând, aşa că a adoptat-o.

601649_627695653909734_1547802100_n

Mai mult, Ian are în grijă alte câteva sute de animale şi militează pentru binele planetei şi a vieţuitoarelor prin fundaţia care-i poartă numele. Ian s-a implicat în zeci de campanii pentru protejarea mediului înconjurător şi militează activ împotriva cruzimii faţă de animale.

150303_429415927116972_2085115733_n

Şi pentru că relaţia lui cu natura este atât de strânsă, Ian a spus clar în multe interviuri în care a fost întrebat despre preferinţele sale în privinţa femeilor că există o calitate obligatorie pe care acestea trebuie să o posede: “Nu-mi pasă cum arată, poate să fie cea mai frumoasă femeie din lume, dar dacă nu-i plac animalele atunci avem o mare, mare problemă!”

944318_604505719562061_1387728909_n

 

2 Comentarii

 1. Unimpressed spune:

  Cica in SUA de unde vine nenea asta sunt anual peste 3,000,000 de pisici si caini eutanasiati.

  Tin la cainele meu, de-aia sustin eutanasierea maidanezilor, pentru ca nu vreau sa sara la el haite de caini salbatici sa-l omoare cand ies cu el in parc.

  Si va rog nu va mai pupati in poze cu caini si pisici. Nu de alta dar cainii si pisicile se mai ling in fund si prin zona genitala, ZAU ca e scarbos.

  • Sunt eutanasiati,nu macelariti cu barbarie.Diferenta e colosala!
   Referitor la cainii din parcuri si de pe strazi,doresc sa-ti pun o intrebare,sunt vinovati ei,sau cei care i-au abandonat?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X