De 3632 Vizualizari

Dacă iubești pisicile, Animal Zoo te invită la Hallowinner! Cele mai spectaculoase pisici te asteapta aici :) !

Norvegiana de padure

Vedetele showului: cea mai mică felină din lume și paznicul Vikingilor

Marele even iment al acestei toamne este Expoziţia Internaţională de pisici HalloWinner Cat Show.

Chiar în preajma nopţii de Halloween, clubul SofistiCAT organizează în zilele de 2 și 3 noiembrie un atractiv concurs de pisici venite de peste mări și ţări. Evenimentul se va desfășura în București, la Sala Palatului între orele 10 – 17, atât sâmbăta, cât și duminica.

POSTER SOFISTICAT

Prin faţa juriului, compus din șase arbitri internaţionali, vor defila frumoase exemplare de Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiana de Pădure, Ragdoll, Siberiană, Angora Turcească, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză.

Un premiu special va fi acordat pisicilor câștigătoare ale concursului „The dark moon cat” la care vor participa concurenți cu blană neagră sau albastră.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vizitatorii vor putea admira graţioasele feline întrecându-se în frumuseţe și vor putea achiziţiona o gamă largă de produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete etc.) la preţuri promoţionale. Vor fi picturi pe faţă pentru cei mari și mici și un loc special pentru mângâiat pisicile.

Preţul unui bilet este de 10 lei, copiii sub 12 ani au acces gratuit! Vedetele showului: cea mai mică felină din lume și paznicul Vikingilor.

Norvegiana de padure

Norvegiana de padure

În cadrul expoziţiei puteţi admira Norvegiana de pădure, pisica sacra a vikingilor. Aceasta este o rasă foarte apreciată, nu doar datorită frumuseţii și drăgălășeniei sale, ci și pentru calităţile excelente de animal de companie. Norvegiana de pădure este o rasă foarte veche, a cărei origine se pierde în pădurile norvegiene de acum câteva mii de ani. Aceste pisici au trebuit să se adapteze climatului nordic rece, dezvoltânduși o constituţie fizică puternică și o blană lungă și deasă.

Singapura

Singapura

Singapura este declarată oficial cea mai mică rasă de pisică domestică din lume. De asemenea, Singapura este o rasă foarte rară: în lume există aproximativ 5.000 de exemplare, din care 2.000 se află în Statele Unite ale Americii, iar restul în Australia, Canada, câteva ţări din Europa, Rusia, Africa de Sud, America de Sud și Japonia. În România se află aproximativ 15 exemplare, din care peste jumătate provin din felisa Mireille Cattery.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X