1855 Vizualizari

Dă CLASĂ tuturor! Kate nu se ruşinează atunci când trebuie să strângă după câinele ei!

Prinţesa se aseamănă din ce în ce mai mult cu Lady Diana

 

Kate Middleton deţine titulatura de Ducesă, dar atitudinea ei dă dovadă de mult bun simţ şi simplitate, ambele fiind calităţi rare în casele regale.

Prinţul William a văzut multe asemănări între Kate şi mama lui, Lady Di, iar acum, aflată mereu în vizorul publicului, Kate arată şi întregului Regat Unit că titulatura pompoasă nu i-a schimbat viziunea asupra vieţii.585katelupo

Ducesa de Cambridge iese zi de zi la plimbare cu micuţul Prinţ George şi uneori îl ia şi pe câinele lor, Lupo – un cocker spaniel negru. Ca orice câine, Lupo îşi face nevoie acolo unde iarba e mai deasă şi mai verde, iar cum Kate preferă să meargă neînsoţită, ei îi revine şi datoria de a strânge după patruped.

rs_1024x759-140217135435-1024-Kate-Middleton-George-JR-21714

Ceea ce a şi făcut! În loc să pocnească din degete ca unul dintre servitori să strângă mizeria, Kate a dat dovadă de bun simţ şi responsabilitate şi a adunat excrementele fără să strâmbe din nas.

rs_634x1024-140217135432-634-Kate-Middleton-George-JLR-21714

Paparazzi au fost pe fază şi au surpins scena! Bravo ei!

 

 

LUPO

LUPO

kate-middleton-lupo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X